Gewoon? Of helemaal niet zo gewoon?

Kleding retour sturen vinden we de normaalste zaak van de wereld. Als je online winkelt, dan bestel je gewoon verschillende sets, je past het, houdt wat je mooi vindt en de rest stuur je terug.

Het lijkt zo logisch en eenvoudig.

Maar is het dat ook?

Niet als je weet wat er in veel gevallen verder met die kleding gebeurt!

Jouw retouren belanden in de afvalbak

Een heel deel van de spullen die we met ons alleen retourneren, worden direct afgeschreven als niet meer opnieuw verkoopbaar en die belanden in de afvalbak. Als je daar de vervoerskosten heen en weer bij optelt en de tijd die mensen daardoor extra werken, wordt dat ene kledingstuk dat je houdt ineens wel heel erg duur. Niet voor jou, maar voor de leverancier, de producent en qua impact die het op het milieu heeft.

Zo slecht weten we wat we willen

Bijna 50% van alle kleding die online gekocht wordt, wordt terug gestuurd. En dat is niet nodig. Want als je weet waar je bij een aankoop op moet letten, qua schnitt en kleur en andere kenmerken van je kledingstuk en wanneer je de maattabellen op de website secuur leest, dan kun je heel goed kiezen voor iets wat werkelijk bij je past.

Zorg daarom om te beginnen dat je helder hebt hoe jouw ideale garderobe eruit ziet.

Wil je weten hoe je dat kunt doen?

Vraag dan nu onderaan deze pagina het gratis e-book Ontdek Welke Kleding Perfect Bij Je Past aan, dan help ik je ermee op weg.

dit artikel is geschreven door:

Inge Schuurmans

Inge ontwerpt geen mode collecties, maar een nieuwe lifestyle:
Door Slow Fashion idealen te combineren met styling en authentiek handwerk creĆ«erde zij een nieuwe visie op Fashion, die ze samenvat in de slogan: "Slow is de Nieuwe Mode!" 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Maak kennis met de
Slow Fashion Lifestyle

Klik op de knop hieronder
om nu direct je gratis e-book aan te vragen

>