Om voor de Slow Fashion Academy mooie foto’s in stijl te kunnen maken, besloot ik een nieuw speldenkussen te maken. Toen ik een klein rond gekantklost kleedje vond in een map die ooit van mijn oma was, wist ik direct dat ik dit ervoor wilde gebruiken. In combinatie met een restje linnen geeft het een simpel, maar chique en stijlvol resultaat.

Tijdens het maken van het speldenkussen dwaalden mijn gedachten als vanzelf naar de tijd dat ik als klein meisje na schooltijd altijd naar mijn oma ging. Dan waren we allebei aan het handwerken, tegenover elkaar aan de grote eettafel.

Even, heel even, was het net of ik weer bij oma aan tafel zat. En ineens voelde ik hoe erg ik haar mis. Tegelijkertijd voelt het dankzij dit speldenkussen vanaf nu toch alsof ze weer een beetje bij me is, elke keer als ik aan het handwerken ben. Dankjewel voor dit prachtige kleedje, lieve oma. Ik heb er een prachtig fotogeniek speldenkussen mee kunnen maken.

Dit speldenkussen gaat me helpen met het maken van allerlei moois voor de Slow Fashion Academy. Dingen die ik kan toevoegen aan mijn ideale garderobe.

Wil je weten hoe je jouw ideale garderobe kunt samenstellen?

Vraag dan hieronder het gratis e-book Ontdek Welke Kleding Perfect Bij Je Past aan.

dit artikel is geschreven door:

Inge Schuurmans

Inge ontwerpt geen mode collecties, maar een nieuwe lifestyle:
Door Slow Fashion idealen te combineren met styling en authentiek handwerk creĆ«erde zij een nieuwe visie op Fashion, die ze samenvat in de slogan: "Slow is de Nieuwe Mode!" 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Maak kennis met de
Slow Fashion Lifestyle

Klik op de knop hieronder
om nu direct je gratis e-book aan te vragen

>