Het was net of ik weer bij mijn oma aan tafel zat 

 november 30, 2023

door Inge Schuurmans

Om voor de Slow Fashion Academy mooie foto's in stijl te kunnen maken, besloot ik een nieuw speldenkussen te maken. Toen ik een klein rond gekantklost kleedje vond in een map die ooit van mijn oma was, wist ik direct dat ik dit ervoor wilde gebruiken. In combinatie met een restje linnen geeft het een simpel, maar chique en stijlvol resultaat.

Tijdens het maken van het speldenkussen dwaalden mijn gedachten als vanzelf naar de tijd dat ik als klein meisje na schooltijd altijd naar mijn oma ging. Dan waren we allebei aan het handwerken, tegenover elkaar aan de grote eettafel.

Even, heel even, was het net of ik weer bij oma aan tafel zat. En ineens voelde ik hoe erg ik haar mis. Tegelijkertijd voelt het dankzij dit speldenkussen vanaf nu toch alsof ze weer een beetje bij me is, elke keer als ik aan het handwerken ben. Dankjewel voor dit prachtige kleedje, lieve oma. Ik heb er een prachtig fotogeniek speldenkussen mee kunnen maken.

Dit speldenkussen gaat me helpen met het maken van allerlei moois voor de Slow Fashion Academy. Dingen die ik kan toevoegen aan mijn ideale garderobe.

Wil je weten hoe je jouw ideale garderobe kunt samenstellen?

Vraag dan hieronder het gratis e-book Ontdek Welke Kleding Perfect Bij Je Past aan.

Over mij


Ik ontwierp geen mode collectie, maar een nieuwe lifestyle: 


Door Slow Fashion idealen te combineren met styling en intuïtief en meditatief handwerken creëerde ik een nieuwe, heel eigen visie op fashion, die ik samenvat in de slogan: "Slow is de Nieuwe Mode!"

Inge Schuurmans

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu meteen aan voor het gratis e-book en ontdek de 7 punten om rekening mee te houden bij het samenstellen van je ideale garderobe, zodat je er vanaf nu op je best uit kunt zien én leer waarom juist dit de eerste stap is naar een slow fashion garderobe.

>