Een tas van Tencel voor mijn haakwerk 

 november 30, 2023

door Inge Schuurmans

Voordat ik met mijn garderobe begin, wil ik eerst nog een tas maken voor mijn haakwerk, van een restje stof dat ik nog heb liggen. Het is een stevige tencel, in lila. Ik kocht pas een heel mooie knoop van kokosnoot die ik ga gebruiken voor de sluiting.

Ik koos voor een eenvoudig shopper model voor de tas en maakte er aan de bovenkant twee hengsels en een sluiting aan. Zo ligt de tas netjes gesloten als ik hem niet gebruik en rolt de wol er niet uit. En de kokosnootknoop komt op deze manier perfect tot zijn recht.

En wie weet, misschien ga ik hem in de zomer ook nog als gewone tas gebruiken, want ik heb nog een stukje van deze stof, waar ik een korte broek van wil maken.

Krijg je ook zin om met zulke mooie materialen aan de slag te gaan en wil je je eigen slow fashion garderobe gaan maken?

Vraag dan nu onderaan deze pagina het gratis e-book Ontdek Welke Kleding Perfect Bij Je Past aan en ga direct aan de slag met de tips.

Over mij


Ik ontwierp geen mode collectie, maar een nieuwe lifestyle: 


Door Slow Fashion idealen te combineren met styling en intuïtief en meditatief handwerken creëerde ik een nieuwe, heel eigen visie op fashion, die ik samenvat in de slogan: "Slow is de Nieuwe Mode!"

Inge Schuurmans

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu meteen aan voor het gratis e-book en ontdek de 7 punten om rekening mee te houden bij het samenstellen van je ideale garderobe, zodat je er vanaf nu op je best uit kunt zien én leer waarom juist dit de eerste stap is naar een slow fashion garderobe.

>