Voordat ik met mijn garderobe begin, wil ik eerst nog een tas maken voor mijn haakwerk, van een restje stof dat ik nog heb liggen. Het is een stevige tencel, in lila. Ik kocht pas een heel mooie knoop van kokosnoot die ik ga gebruiken voor de sluiting.

Ik koos voor een eenvoudig shopper model voor de tas en maakte er aan de bovenkant twee hengsels en een sluiting aan. Zo ligt de tas netjes gesloten als ik hem niet gebruik en rolt de wol er niet uit. En de kokosnootknoop komt op deze manier perfect tot zijn recht.

En wie weet, misschien ga ik hem in de zomer ook nog als gewone tas gebruiken, want ik heb nog een stukje van deze stof, waar ik een korte broek van wil maken.

Krijg je ook zin om met zulke mooie materialen aan de slag te gaan en wil je je eigen slow fashion garderobe gaan maken?

Vraag dan nu onderaan deze pagina het gratis e-book Ontdek Welke Kleding Perfect Bij Je Past aan en ga direct aan de slag met de tips.

dit artikel is geschreven door:

Inge Schuurmans

Inge ontwerpt geen mode collecties, maar een nieuwe lifestyle:
Door Slow Fashion idealen te combineren met styling en authentiek handwerk creĆ«erde zij een nieuwe visie op Fashion, die ze samenvat in de slogan: "Slow is de Nieuwe Mode!" 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Maak kennis met de
Slow Fashion Lifestyle

Klik op de knop hieronder
om nu direct je gratis e-book aan te vragen

>