Donkerbruin als basiskleur voor een garderobe met een natuurlijke look 

 november 29, 2023

door Inge Schuurmans

Een vest in donkerbruin

Tijd om een extra basic te maken. Een gebreid vest met lange mouwen, deze keer in donkerbruin. Een mooie basiskleur voor een garderobe met een natuurlijke look. Ik koos voor donkerbruin omdat het een klassieke stijlvolle kleur is en ik dan voor een trui, vest of wollen jas ongeverfde bruine wol kan gebruiken. Meer puur dan dat kan haast niet.

Deze wol heb ik niet zelf gesponnen en is wel geverfd, maar heeft toch een mooie warme natuurlijke kleur bruin. Natuurlijk van een honderd procent wollen garen dat op een milieuvriendelijke manier geproduceerd is. Het vest wordt een eenvoudig model, heuplengte, niet te strak en niet te wijd en met een ronde hals. Zo staat is het straks goed te combineren met andere items van mijn garderobe.

Met een basiskleur kun je alle kanten op

Wanneer je kiest voor een basiskleur in je garderobe, kies dan een kleur die past bij jouw kleurtype en een kleur die je bovendien goed kunt combineren met je andere kledingstukken.

Door kleuren te combineren kun je heel verschillende stijlen kiezen. Van donker en licht, tot ton-sur-ton naar een combinatie van je basiskleur met felle accenten.

Wat past bij jou?

Weet jij welke kleuren jou goed staan?
En wat voor halslijn het best bij jouw uiterlijk past?
En waar je allemaal op kunt letten als je je kleding wilt kiezen waarmee je op je mooist voor de dag komt?

In het gratis e-book Ontdek Welke Kleding Perfect Bij Je Past geef ik je een aantal tips.
Klik op de knop onderaan deze pagina en vraag jouw exemplaar van het e-book nu aan.

Over mij


Ik ontwierp geen mode collectie, maar een nieuwe lifestyle: 


Door Slow Fashion idealen te combineren met styling en intuïtief en meditatief handwerken creëerde ik een nieuwe, heel eigen visie op fashion, die ik samenvat in de slogan: "Slow is de Nieuwe Mode!"

Inge Schuurmans

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu meteen aan voor het gratis e-book en ontdek de 7 punten om rekening mee te houden bij het samenstellen van je ideale garderobe, zodat je er vanaf nu op je best uit kunt zien én leer waarom juist dit de eerste stap is naar een slow fashion garderobe.

>