Carin Mansfield laat zien hoe rijk slow fashion kan zijn 

 november 29, 2023

door Inge Schuurmans

Wie is Carin Mansfield

Het werk van Carin Mansfield vind ik zó mooi! Dat gaat nooit vervelen. Carin Mansfiels is de slow fashion designer achter het Londense cultlabel Universal Utility. Ze laat met haar werk heel goed zien hoe het ook kan, hoe rijk slow fashion kan zijn.

Door voor materialen van hoge kwaliteit te kiezen, alles goed af te werken en te kiezen voor wat écht bij je past, heb je niet langer elk halfjaar een nieuwe garderobe nodig. Je kiest dan kleren voor het leven. Want als je kleren echt bij je passen, dan heb je geen behoefte meer aan steeds weer iets anders.

Net als Carin Mansfield op zoek naar je eigen stijl

Haar stijl vind ik prachtig, maar het is niet mijn stijl. En misschien is het ook helemaal niet jouw stijl.

Wil je je persoonlijke stijl ontdekken? Vraag dan nu onderaan deze pagina het gratis e-book Ontdek Welke Kleding Perfect Bij Je Past aan en ga aan de slag met de tips.

Over mij


Ik ontwierp geen mode collectie, maar een nieuwe lifestyle: 


Door Slow Fashion idealen te combineren met styling en intuïtief en meditatief handwerken creëerde ik een nieuwe, heel eigen visie op fashion, die ik samenvat in de slogan: "Slow is de Nieuwe Mode!"

Inge Schuurmans

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu meteen aan voor het gratis e-book en ontdek de 7 punten om rekening mee te houden bij het samenstellen van je ideale garderobe, zodat je er vanaf nu op je best uit kunt zien én leer waarom juist dit de eerste stap is naar een slow fashion garderobe.

>