Nu het winter wordt krijg ik behoefte aan warme wollen kleding en zin om die te gaan breien. Mijn breinaalden collectie bleek te beperkt, ik had niet de juiste dikte in huis voor de wol die ik wilde kiezen.

Nu weet ik dat er ontzettend veel mensen zijn die een overvloed aan breinaalden hebben. Mensen die breinaalden in de kast hebben liggen en er zelf niets mee doen.

Breinaalden zijn er meer dan genoeg, dus voordat ik besluit om nieuwe te kopen wilde ik eerst kijken of ik tweedehands breinaalden kon vinden in de buurt. Marktplaats of diverse tweedehands-, ruil-, of weggeefgroepen op Facebook zijn dan ook een goede bron voor dit soort dingen.

En zo zocht en vond ik een hele collectie breinaalden voor slechts 5 euro. Genoeg om verschillende breiwerken tegelijk op te zetten en ook nog in verschillende diktes.

Met zoveel breinaalden in mijn collectie wordt het tijd om de bijbehorende wol te kopen, zodat ik de daad bij het woord kan voegen en een heerlijk warme trui voor de aankomende winter kan gaan breien.

Wil je ook je eigen kleding gaan breien, maar weet je niet waar te beginnen? Het klinkt misschien gek, maar het allereerste begin is om te onderzoeken welke kleding je het beste staat. Een kledingstuk breien neemt nu eenmaal best wat tijd in beslag en goede breiwol is niet goedkoop. Die tijd en dat geld wil je natuurlijk wel goed besteden. Aan een kledingstuk waar je écht blij mee bent en dat je jarenlang met veel plezier zult dragen.

Wil je eerst meer weten over welke kleding jou het best staat?

Vraag dan nu onderaan deze pagina het gratis e-book Ontdek Welke Kleding Perfect Bij Je Past aan. 

dit artikel is geschreven door:

Inge Schuurmans

Inge ontwerpt geen mode collecties, maar een nieuwe lifestyle:
Door Slow Fashion idealen te combineren met styling en authentiek handwerk creëerde zij een nieuwe visie op Fashion, die ze samenvat in de slogan: "Slow is de Nieuwe Mode!" 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Maak kennis met de
Slow Fashion Lifestyle

Klik op de knop hieronder
om nu direct je gratis e-book aan te vragen

>